http://www.yourownvalkenswaard.nl/uploads/images/vervolgpagina/2010-испания-море-пляж-кабо-роиг-640x427.jpg
http://www.yourownvalkenswaard.nl/uploads/images/vervolgpagina/kamer.jpg
http://www.yourownvalkenswaard.nl/uploads/images/vervolgpagina/buiten 1.jpg

Zorgeloos Resideren in Resort Vitania Spanje

 

 

Buitenkans voor een zonnige toekomst!

 

 

 

Gezond oud willen worden? Investeer dan nú. In Zuid-Spanje ligt een unieke kans; als beleggingsobject, vakantieverblijf of alvast voor ´later´. Want Dichtbij Mijas, tussen Torremolinos en Marbella (20 minuten van het vliegveld), ligt Vitania Resort, pareltjes van stijlvolle koopappartementen variërend van 1 tot 5 slaapkamers. Hoogwaardig, sleutelklaar, met zwembaden én dichtbij het strand en Europees beste en mooiste golfbanen.

 

Wie eigenaar wordt, houdt bovendien vermogen en zorg in eigen hand en kan gebruik maken van de gunstige financieringsvoorwaarden.

 

Wie rendement op deze investering wil maken zijn er voldoende verhuurmogelijkheden vanwege het uniek aanbod van zorgproducten.

 

Het is zeer goed mogelijk om met het hele gezin op vakantie te gaan en dan zorgeloos genieten ook al is een van de familieleden minder valide.

 

 

 

Zorgeloos in Spanje


Wie denkt aan een prettig uitzicht voor later, creëert alvast een plek om te genieten. Ideaal om te overwinteren, vakantie of voor de verhuur. Zo lang mogelijk fit blijven? Onze rolstoeltoegankelijke appartementen hebben een gemeenschappelijke ruimte voor wellness en een gym. Bovendien huisvest ons complex een flexibele algemene ruimte, waar onder meer diverse zorgprofessionals hun ruimte gaan krijgen en waar zorg vanuit PGB onder voorwaarden mogelijk is.

 Verzekerd van een veilig gevoel
Veilig genieten van de Spaanse zon is met 24-uurs bewaking bovendien gegarandeerd. Interesse? Nederlandse ondersteuning van financiële specialisten is inbegrepen. Kom gerust kijken in Spanje. Er wonen al een aantal tevreden Nederlanders in ons coöperatieve gedachtegoed. Bij voldoende interesse organiseren we een trip naar de zon en laten we geïnteresseerden graag proeven van deze buitenkans!

 

Klik hier en u kunt alvast proeven van dit unieke resort:

 

 

Informeer naar uw persoonlijke mogelijkheden:

 

info@yourownvalkenswaard.nl

040-760 09 20

 


©2013-2018 Your Own Valkenswaard | disclaimer | privacy | algemene voorwaarden | webdesign